Bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice. Ich výhodou je ľahká a rýchla príprava a univerzálnosť použitia. Kuskus sa používa ako bežné cestoviny alebo ryža. Vychutnajte si ho v biokvalite.
Ovsená tyčinka plná energie a skvelej chuti. Flapjack tyčinky sa vyrábajú ručne a s láskou. Žiadne umelé farbivá či dochucovacia zmes, len ovos tej najvyššej kvality a chuť šťavnatého ovocia alebo chrumkavých orechov. Bez pšenice či mliečnych produktov.
Čierny sezam nelúpaný v biokvalite. Je chuťovo výraznejší než svetlý. Môžete ho pridať do šalátov, jogurtov, kaší alebo sušienok. Často sa využíva aj v ázijskej kuchyni.
Hrozno je jedným z najbohatších druhov ovocia na železo a hrozienka sú na neho ešte koncentrovanejšie. Ak má niekto predispozíciu k anémii, jeho stav sa zlepší, ak bude konzumovať hrozienka.
Dobré časy Špaldové sušienky Kakao BIO sú krehké špaldové sušienky s kakaom, výborné ku káve, či čaju pri posedeniach s priateľmi. Prekvapí Vás jemne sladká oriešková chuť!
Bio citrónový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov.
Tradičný japonský výrobok, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Kulinářská specialita z mandlí je alternativou kravské a sójové smetany. Můžete ji přidat do omáček, polévek, těstovin či zeleniny, do moučníků nebo čaje. Neobsahuje laktózu, lepek, cholesterol a sóju