Sušenie je tradičný spôsob konzervovania datlí. Datle sú chutné samotné, využitie ale majú aj pri pečení alebo príprave dezertov. Jedná sa o druh ovocia s výrazne sladkou chuťou. Vychutnajte si ich v biokvalite.
Slnečnicové semienka majú príjemnú orieškovú chuť. Sú lúpané a ich použitie je veľmi univerzálne. Vyrobíte si z nich maslo, mlieko alebo trebárs syr. Hodia sa do šalátov, príloh, pečiva či kaše. V biokvalite.
Jemný kukuričný škrob v biokvalite. Je ideálny na zahustenie omáčok a zjemnenie pokrmov. Hodí sa na prípravu koláčov, tort, náplní, dezertov a ovocných omáčok. Český výrobok.
Čučoriedky sú sušené mrazom, keďže si tak lepšie zachovajú svoju pôvodnú farbu, arómu aj chuť. Sú vhodné ako maškrta aj ako náhrada čerstvého ovocia. Pripravíte z nich sladké dezerty alebo výborné raňajky.
Višne sú sušené mrazom, keďže tak lepšie zachovajú svoju pôvodnú farbu, arómu aj chuť. Vhodné ako maškrta aj ako náhrada čerstvého ovocia. Pripravíte z nich sladké cukrovinky alebo výborné raňajky.