Zmes vločiek v biokvalite obsahuje štyri druhy obilných vločiek - vločky ovsené, špaldové, ražné a pšeničné. Špecifické vlastnosti jednotlivých obilnín sa v tejto zmesi vhodne kombinujú a dopĺňajú.
Bio škoricový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný aj na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Javorový sirup najvyššej kvality a delikátnej chute. Je ideálny pre studenú kuchyňu. Tradične sa s ním dochucujú lievance a palacinky, ale použite ho všade tam, kam chcete dodať jeho špecifickú chuť – kaše na raňajky, dezerty, nápoje...
Trstinový cukor má nezameniteľnú prírodnú vôňu po ovocí, jablku a medu. Môžete ho v kuchyni používať ako bežný cukor. Cukor je v biokvalite, z produkcie kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
BIO ovocná šťava s podielom 50 % repy a 50 % jablkovej šťavy. Bez pridaného cukru, aróm, farbív, konzervačných látok, pasterizované, z ekologicky kontrolovaného hospodárstva.
Tyčinka zo sušeného ovocia a kakaových bôbov, bez konzervačných látok, lepku, mlieka, sóje a pridaného cukru. Obsahuje iba prirodzene sa vyskytujúce cukry.
LATZIMAS – Olivové oleje extra panenské, lisované za studena. Rodinný podnik s dlhoročnou tradíciou Latzimas s. a., so sídlom na najväčšom z gréckych ostrovov, ktorý je pestovaním olív preslávený, na Kréte.
Arame, ktorá má veľmi jemnú chuť i arómu, rastie na pobreží japonského ostrova Izu. Arame sa zbiera ručne, potom sa 7 hodín varí a následne suší na slnku. Pre lepšiu použitie v kuchyni sa krája na tenké rezance.
Sypká zmes na prípravu hummusu. Hummus je arabská pochúťka, ktorej základnou ingredienciou je cícer. Podáva sa ako samostatné jedlo, omáčka alebo príloha k hlavnému jedlu. Vychutnajte si ho v biokvalite. Jednoduchá a rýchla príprava.
Tak to je niečo pre mlsné jazýčky! Škorica prebudí spomienky na detstvo... V modernej kuchyni má využitie pri príprave dezertov, múčnikov, ale i odvážnych mäsových špecialít.