Nový produkt
Sypká zmes na prípravu bezlepkových lievančekov, kde základnou ingredienciou je cícer. Cícer je cenená strukovina najmä pre svoju jemnú chuť, nutričné vlastnosti a vysoký obsah bielkovin a vlákniny.
Sypká zmes na prípravu bezlepkových lievančekov, kde základnou ingredienciou je cícer. Cícer je cenená strukovina najmä pre svoju jemnú chuť, nutričné vlastnosti a vysoký obsah bielkovin a vlákniny.
Návod na prípravu: Obsah sáčku zmiešajte s 400 ml teplého mlieka, pridajte 1 vajce a rozmiešajte. Cesto nechajte 15 - 20 minut vykysnúť. V prípade nadmerného zhustnutia pridajte malé množstvo vody. Na panvici vytvarujte z cesta lievančeky a tie potom smažte dozlatista po oboch stranách, na malom množstve tuku alebo úplne bez tuku.
Skladovanie: Skladujte v suchu.