Popis
Ako použiť miso pasty v kuchyni? Pozrite sa na video.
Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle aj druhu obilia s názvom "miso". Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú sa po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.
Spoločnosť Muso bola založená pred 30 rokmi podľa základných princípov makrobiotiky, čo je špecifický spôsob stravovania a životného štýlu. Firma si veľmi zakladá na kvalite a využíva tradičných výrobných procesov. Suroviny použité na výrobu produktov nie sú geneticky modifikované.
Zloženie
Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, morská soľ, pražená JEČMENNÁ MÚKA, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).Alergény
Lepok, Sójové bôby
Skladovanie
Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 mesiacov.
- Legislatívne zaradenie Sójový výrobek - miso.
- Krajina pôvodu Japonsko
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal | |
---|---|
Tuky: | 6,6 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 11,1 g |
z toho cukry: | 0,6 g |
Bielkoviny: | 22,4 g |
Soľ: | 12,3 g |