462004
Nový produkt
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje a obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Obsahuje rad minerálov, vitamínov a celkovo povzbudzuje organizmus.
Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni Mugi Miso Muso (jačmennej miso) má jemnú chuť a arómu. Je vyrábané rodinnou firmou s viac ako šesťdesiatročnou tradíciou, ktorá zachováva tradičné výrobné postupy. Látky obsiahnuté v Misu majú priaznivý vplyv na trávenie iných potravín a podporujú dobrú funkciu tráviacich štiav v žalúdku. Ďalej pomáhajú odstraňovať nežiaduce mikroorganizmy v zažívacom trakte. Vhodné pre vegánov a vegetariánov.
Zloženie : Sójové bôby, jačmeň (29,5%), morská soľ (11,0%), fermentačný činidlo (Aspergillus oryzae).
Návod na prípravu : Používajte do polievok, omáčok, zálievok, nátierok, pri príprave cestovín, na dochutenie zeleniny, pre úpravu morských rias. Rozmiešajte požadované množstvo vo vlažnej vode alebo zeleninovom vývare. Miso by nemalo prejsť varom, a preto pridávajte vždy nakoniec varenia a pokrm nechajte pred podávaním chvíľu stáť.
Kalorická hodnota / energie (na 100g): 829 kJ/189 kcal. Bielkoviny: 10,8 g Sacharidy: 26,2 g Tuky: 5,5 g Príp. iné (cholesterol, vitamíny a pod): Sodík 5550 mg
Skladovanie : Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 mesiacov.
Alergény : Sója, jačmeň.
Obsah balenia : 400g
Krajina pôvodu : Japonsko