460011
Nový produkt
Exotická pochúťka na prípravu japonskej polievky Miso či na dochutenie hotových pokrmov. Mugi Miso Muso (jačmenné miso) má jemnú chuť a arómu.
Ako použiť miso pasty v kuchyni? Pozrite sa na video.
Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle aj druh obilia s názvom "miso". Pasta sa vyrába tradičným storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú sa po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.
Spoločnosť Muso bola založená pred 30 rokmi podľa základných princípov makrobiotiky, čo je špecifický spôsob stravovania a životného štýlu. Firma si veľmi zakladá na kvalite a využívaní tradičných výrobných procesoch. Suroviny použité na výrobu produktov nie sú geneticky modifikované.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktorý zaisťuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
SÓJOVÉ bôby*, JEČMEŇ* 30 %, jedlá morská soľ, voda, fermentačné činidlo: Aspergillus oryzae. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Lepok, Sójové bôby
Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v uzavretom obale v chladničke.
Energetická hodnota 606 kJ / 145 kcal | |
---|---|
Tuky: | 5,6 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,7 g |
Sacharidy: | 9,5 g |
z toho cukry: | 5,6 g |
Bielkoviny: | 12,0 g |
Soľ: | 11,5 g |
CZ-BIO-001