423024
Nový produkt
Ovocný cukor fruktóza sa nachádza v mnohých potravinách, najmä v mede (38%), v ovocí ako napr. v jahodách, v černiciach, čučoriedkach a aj v niektorej zelenine napr. sladkých zemiakoch, cibuliach a dalších.
Cukor ovocný fruktóza 500g CL
Ovocný cukor fruktóza sa nachádza v mnohých potravinách, najmä v mede (38%), v ovocí ako napr. v jahodách, v černiciach, čučoriedkach a aj v niektorej zelenine napr. sladkých zemiakoch, cibuliach a dalších.
Fruktóza je nízkomolekulárny sacharid, ktorý sa dostáva rýchlejšie do krvného obehu, nepodlieha tráveniu (neštiepi sa). Fruktóza (na rozdiel od glukózy) má pomerne nízky glykemický index. Bunky, ktoré prijímajú cukor (glukózu) len v prítomnosti inzulínu (napr. svalovina) prijímajú fruktózu aj bez prítomnosti inzulínu.
Zloženie: Fruktóza (ovocný cukor)
Návod na prípravu: Používajte do čaju a iných nápojov, pri príprave rozličných pokrmov a pochutín.
Skladujte pri teplote do 30 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%.