420010
Nový produkt
Ryžový sirup sa vyrába hydrolýzou ryžového škrobu s využitím prirodzených enzýmov.
Ryžový sirup je prírodným sladidlom, ktoré vďaka svojmu zloženiu a nižšiemu glykemickému indexu nezaťažuje pankreas. Oproti bežnému cukru neprekysľuje žalúdok (má vyššie pH) a neprispieva k vyplavovaniu niektorých minerálov z ľudského organizmu.
Zloženie : ryžový sirup, produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Návod na prípravu : Ryžový sirup sa dá použiť na sušienky, do mliečnych a sójových výrobkov (nápoje, jogurty, dezerty atď), do obilných produktov (raňajkové cereálie, obilné tyčinky), do sladkostí, pečiva, slúži ako náhrada cukru alebo medu.
Kalorická hodnota / energie (na 100g): 1323 kJ/316 kcal. Bielkoviny: 1,1 g Sacharidy: 96 g (z toho fruktóza 0 g, glukóza 29 g, maltóza 45 g, polysacharidy 22 g). Tuky: 0,4 g
Skladovanie : Skladujte pri teplote do 20 ° C.
Obsah balenia : 350g