420021
Nový produkt
Pšeničný sirup sa vyrába hydrolýzou pšeničného škrobu s využitím prirodzených enzýmov.
Pšeničný sirup je prírodným sladidlom, ktoré vďaka svojmu zloženiu a nižšiemu glykemickému indexu nezaťažuje pankreas. Oproti bežnému cukru neprekysľuje žalúdok (má vyššie pH) a neprispieva k vyplavovaniu niektorých minerálov z ľudského organizmu.
Zloženie : pšeničný sirup, produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Návod na prípravu : Pšeničný sirup sa dá použiť na sušienky, do mliečnych a sójových výrobkov (nápoje, jogurty, dezerty atď), do obilných produktov (raňajkové cereálie, obilné tyčinky), do sladkostí, pečiva, slúži ako náhrada cukru alebo medu.
Kalorická hodnota / energie (na 100g): 1264 kJ/302 kcal. Bielkoviny: 0,1 g Sacharidy: 98 g (z toho fruktóza 27,5 g, glukóza 38,5 g, maltóza 20 g, polysacharidy 12 g). Tuky: 0,1 g
Skladovanie : Skladujte pri teplote do 20 ° C.
Obsah balenia : 350g