Popis
Nefiltrovaný a tepelne neošetrovaný jablčný ocot v bio kvalite sa vyrába v Hoštětíne kvasením jablčného vína z vlastných zdrojov. Vyrába sa bez pridania kvasiniek či baktérií octového kvasenia. Vďaka tomu, že je tepelne neupravený, je nielen skvelou potravinou pre milovníkov zdravého životného štýlu, ale tiež pre vitariánov, ktorí jedia výhradne surovú stravu.
Jablčný ocot možno využiť na veľa spôsobov v kuchyni, ale napríklad aj v starostlivosti o vlasy. Pri varení sa používa predovšetkým do receptov studenej kuchyne, ale môžete ho použiť všade tam, kde klasický ocot. Poslúži ako základ na šalátovú zálievku a pridá kyslý chuťový tón všade tam, kde treba. Môžete ho použiť aj na oplach vlasov. Využíva sa pri tzv. „no poo" metóde umývania vlasov.
Zloženie
100 % kvasný jablčný ocot*. Obsah kyseliny octovej 5 %. Sediment a zákal sú znakom prírodného charakteru nápoja. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.Skladovanie
Na suchom mieste.