Popis
Využitie:
- Múka - zo zŕn si môžete pomocou mlynčeka namlieť vlastnú celozrnnú múku.
- Príloha - zrno cez noc namočíte, potom uvaríte (1,5 hodiny) a môžete ho pridať napríklad do rizota.
- Karbonátky, sekaná - uvarené zrno môžete namlieť do vašej obľúbenej zmesi na karbonátky alebo sekanú.
- Plnky - uvareným zrnom môžete tiež naplniť paradajky, papriky alebo kapustové listy.
- Závarka - zrno dodáva jedlám štruktúru, takže sa dobre hodí ako závarka do pokrmov, ako sú krémové polievky.
Pšenica pochádza z divokých tráv a patrí k najstarším plodinám pestovaným človekom. Sprevádza nás od počiatkov poľnohospodárstva, teda mnoho tisíc rokov. Za tú dobu, samozrejme, vzniklo veľa druhov a odrôd. Ozimná pšenica nesie svoj názov podľa toho, že sa vysieva na jeseň a žne sa v lete nasledujúceho roka. Zrno na jeseň vyklíči, cez zimu je vo vegetatívnom stave a na jar vyrastie v rastlinu. Jariny sú opakom oziminy.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
PŠENICA ozimná *. Môže obsahovať glutén, arašidy, sóju, škrupinové plody a sezam. * produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstvaAlergény
Lepok
Skladovanie
Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C