220020
Nový produkt
Najuniverzálnejšie vločky pod slnkom. Vykúzlite s nimi rýchle a výdatné raňajky, zahustíte polievky a nátierky alebo upečiete voňavé a chrumkavé sušienky.
Ovsené vločky sa vyrábajú z napareného a lisovaného obilného zrna.
V našom časopise Dobroty jar 2016 sme spracovali rozsiahlu tému o vločkách. Nájdete tu porovnania jednotlivých druhov vločiek, tipy a recepty na použitie, zaujímavé informácie o lepku a mnoho iných zaujímavosti...
V ponuke máme tiež certifikované bezlepkové ovsené vločky Tilquhillie.
Tipy a recepty na použitie:
OVSENÉ vločky *. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Lepok
Pri teplote do 20 ° C a relatívnej vlhkosti do 65%. Nevystavujte priamym slnečným lúčom.
Energetická hodnota 1 566 kJ / 372 kcal | |
---|---|
Tuky: | 7,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 1,3 g |
Sacharidy: | 60,0 g |
z toho cukry: | 1,1 g |
Bielkoviny: | 13,0 g |
Soľ: | 0,1 g |
CZ-BIO-001