220019
Nový produkt
Ražné vločky sa získavajú tak, že sa obilné zrno navlhčí v pare a potom sa lisuje. Dajú sa jesť nespracované, pridávajú sa aj do pečiva a používajú sa tiež pri varení. Vločky sú v biokvalite, pochádzajú teda z ekologického poľnohospodárstva.
Tipy a recepty na použitie:
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Vločky RAŽNÉ*. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Lepok
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
Energetická hodnota 1 385 kJ / 328 kcal | |
---|---|
Tuky: | 2,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 1,0 g |
Sacharidy: | 61,0 g |
z toho cukry: | 2,0 g |
Bielkoviny: | 10,0 g |
Soľ: | 0,1 g |
CZ-BIO-001