Skladovanie
Pri teplote do 20 ° C a relatívnej vlhkosti do 65 %. Nevystavujte priamym slnečným lúčom.
220007
Nový produkt
Pšeničné otruby sa získavajú pri spracovaní pšenice a ide prevažne o časti šupiek. V kuchyni sa dajú skvele v malých dávkach využiť ako doplnok varenia. Vyskúšajte v biokvalite.
Tipy a recepty na použitie pšeničných otrúb:
Pšenica pochádza z divokých tráv a patrí k najstarším plodinám pestovaným človekom. Sprevádza nás od začiatku poľnohospodárstva, teda mnoho tisíc rokov. Za ten čas, samozrejme, vzniklo veľa druhov a odrôd.
Planéta Zem každý rok vydá 600 miliónov ton pšenice, ktoré poskytnú potravu miliardám ľudí. Táto obilnina zostáva základom výživy človeka a poskytuje potravu väčšiemu počtu obyvateľov planéty než ktorákoľvek iná plodina.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Otruby PŠENIČNÉ*. Môže obsahovať arašidy, sóju, škrupinové plody a sezam. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Lepok
Pri teplote do 20 ° C a relatívnej vlhkosti do 65 %. Nevystavujte priamym slnečným lúčom.
Energetická hodnota 1 100 kJ / 262 kcal | |
---|---|
Tuky: | 4,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,6 g |
Sacharidy: | 18,0 g |
z toho cukry: | 0,5 g |
Bielkoviny: | 17,0 g |
Soľ: | 0,01 g |
CZ-BIO-001