232012
Nový produkt
Instantné kaše sú výborným variantom nielen pre vaše raňajky. Medzi ich prednosti patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilnosť použitia. Pridaním rôznych surovín z nich vytvoríte veľa chutných pokrmov.
Tipy a recepty na použitie kukurično-pohánkovej kaše:
Ráno robí deň a raňajky robia ráno. Dobré raňajky vám zaistia dostatok energie a pocit sýtosti. Ale práve ráno sa človek často najviac ponáhľa a nemá na prípravu jedla veľa času. V takomto prípade môžete siahnuť po instantnej kaši, napríklad kukurično-pohánkovej.
Fantázii sa medze nekladú a do svojej kaše si môžete zakaždým pridať niečo iné. Z jedného vrecka si tak urobíte veľa rôznych a chutných pokrmov.
Pohánka sa k nám dostala v 15. storočí z Ruska a stala sa súčasťou českých jedál predovšetkým na Morave. Neobsahuje lepok ako obilniny, je teda ideálnym variantom pre celiatikov. Obľúbená je zvlášť vo Francúzsku, kde sa z nej robia známe tradičné palacinky - sladké crepes a slané galettes.
Kukurica 80 %, pohánka lúpaná lámanka 20 %. Môže obsahovať stopy lepku a vajec.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Energetická hodnota 1 580 kJ / 377 kcal | |
---|---|
Tuky: | 1,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,4 g |
Sacharidy: | 79,2 g |
z toho cukry: | 0,5 g |
Vláknina: | 4,8 g |
Bielkoviny: | 8,1 g |
Soľ: | 0,0 g |