HL066
Nový produkt
RAW kakaová hmota sa získava z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva.
Výroba RAW kakaovej hmoty prebieha za nízkej teploty, a tým si hmota zachováva nielen skvelé chuťové vlastnosti, ale aj významné výživové hodnoty vrátane aktívnych enzýmov. Kakaová hmota je základnou surovinou pri výrobe čokolády. Je takisto označovaná ako 100% čokoláda a ocenia ju všetci, ktorí preferujú prírodné nespracované potraviny. Ale možeme ju použiť aj v kuchyni pri príprave cukroviniek.
Zloženie: 100 % BIO RAW kakaová hmota, kúsky na 100 g výrobku
Energia 154,3 kcal/ 646 kJ
Bielkoviny 14,5 g
Sacharidy, z toho: 27,8 g
Cukry 3,0 g
Tuk, z toho: 53 g
Nasýtené mastné kyseliny 32,3 g
Vláknina 10,5 g
Sodík 0,04 g
Použitie:
Kakaová hmota slúži ako základná surovina pre výrobu čokolády. Môžeme ju jesť len tak alebo ju pridať do jedál, ktoré máte radi. Vhodná je do müsli, jogurtu, na pečenie i varenie.