Z452
Nový produkt
Nepražené kakaové bôby majú viac antioxidantov a flavonoidov ako akákoľvek iná potravina, vrátane čučoriedok, červeného vína, čierneho alebo zeleného čaju. Sú bohaté na množstvo základných minerálov vrátane horčíka, síry, vápnika, železa, zinku, medi, draslíka a mangánu.
Nepražené kakaové bôby (Theobroma cacao) sú jednou z najkomplexnejších potravín planéty. Obsahujú široké spektrum hodnotných výživných látok v prírodnej podobe neznehodnotené tepelnou ani žiadnou inou úpravou.
Zloženie: 100 % nepražené BIO kakaové boby ,,Criollo" na 100 g výrobku
Energia 428 kcal/ 1791 kJ
Bielkoviny 12 g
Sacharidy 12 g
Tuk 18 g
Cholesterol 0 mg
Vláknina 19 g
Sodík 0,021 g
Použitie: "Theobroma" znamená v gréčtine pokrm bohov. A nepražené kakaové bôby naozajstnou ambróziou pokrmom bohov sú. Môžete z nich vyrábať napr. mandľovo-kakaové mlieko, kakaový krém z datlí a konopného semienka, kakaové guličky s kokosovým maslom a mnoho ďalších pochutín - alebo ich chrúmať proste len tak - ako "oriešky" s neodolateľnou horkou chuťou.