UMEBOSHI 150g MUSO

473004

Nový produkt

Umeboshi patrí k tradičným japonským produktom. Umeboshi sa vyrába z japonských ume šliviek nakladaných v morskej soli s listami Shiso.

Viac detailov

8,55 €

1 položka

- +

 
Detaily

Slivky Umeboshi - ako sú u nás často nazývané, sú kôstkovité plody stromu ume. Tento ovocný strom však v skutočnosti je odrodov marhule. Liečivé účinky sú slivkám Umeboshi pripisované už po storočia. Pri výrobe sa nepoužívajú žiadne umelé farbivá a sú to práve listy Shiso, ktoré farbia slivky na červeno. Umeboshi sú nazývané „králom alkalických potravín" a v starovekom Japonsku sa užívali k udržaniu rovnováhy a posilneniu zdravia. Sú bohaté na organické kyseliny, ako je kyselina citrónová (je zaujímavosťou, že obsahujú viac kyseliny citrónovej než samotný citrón) a podporujú trávenie. Celkovo prispievajú k harmonizácii a povzbudeniu organizmu. Okrem kyseliny citrónovej (viac než v citróne), obsahujú kyselinu jablčnú a jantárovú. Sú odporúčané v lete, pretože znižujú únavu z horúčavy a slnka. Pomáhajú posilňovať funkciu pečene a obličiek, sú zdrojom mnohých minerálov. Pôsobí pozitívne u črevných problémov - ako pri zápche alebo hnačke.

Zloženie: Ume slivky (72%), morská soľ, umeocot (ume slivky, morská soľ, Shiso), Shiso. (max. obsah soli 19,6%)

Návod na prípravu: Štiplavá, slanokslá chuť Umeboshi sa skvelo hodí pre dochutenie šalátových dresingov a omáčok. Možno ich konzumovať priamo, bez úpravy - nechajte rozplynúť v ústach alebo pridajte do jedla - vždy odstráňte kôstku.

Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.

Napíšte Váš názor

UMEBOSHI 150g MUSO

Umeboshi patrí k tradičným japonským produktom. Umeboshi sa vyrába z japonských ume šliviek nakladaných v morskej soli s listami Shiso.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (24):

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

QR kód

Menu