461002
Nový produkt
Tradičný japonský výrobok v biokvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Tamari sójová omáčka 500ml BIO CL
Tradičný japonský výrobok v biokvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Prechádza aj odlišným výrobným procesom - vzniká pri výrobe Misa. Keďže výťažnosť pri výrobe Tamari je omnoho nižšia než u Shoyu, odráža sa to aj na výške ceny. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a mikroorganizmy vhodné pre dobré trávenie.
Zloženie: Sójové bôby*(45,5%), voda, morská soľ (11,8%), destilované Sake* (voda, ryža*,soľ, Aspergillus oryzae), fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae). *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Návod na prípravu: Vďaka všestrannosti tejto sójovej omáčky záleží len na vás, do ktorých pokrmov omáčku pridáte. Podľa chuti používajte do polievok, omáčok, zálievok, pomazánok, na cestoviny alebo k dochuteniu zeleniny. Môžete použiť ako alternatívu soli.
Skladujte pri teplote do 25°C. Môže obsahovať stopy lepku.