463001
Nový produkt
Tradičný japonský výrobok, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Tamari sójová omáčka 500ml CL
Tradičný japonský výrobok, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Tamari prechádza aj odlišným výrobným procesom - vzniká pri výrobe Misa. Keďže výťažnosť pri výrobe Tamari je omnoho nižšia než u Shoyu, odráža sa to aj na vyššej cene. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a mikroorganizmy dôležité pre dobré trávene.
Zloženie: Sójové bôby (46,31%), voda, morská soľ (13,13%), alkohol, fermentačné činidlo: Aspergillus oryzae.
Návod na prípravu: Vďaka všestrannosti tejto sójovej omáčky záleží len na vás, do ktorých pokrmov omáčku pridáte. Podľa chuti používajte do polievok, omáčok, zálievok, pomazánok, na cestoviny alebo k dochuteniu zeleniny. Môžete použiť ako alternatívu soli.
Skladujte pri teplote do 25°C. Môže obsahovať stopy lepku.