462007
Nový produkt
Sójová omáčka Shoyu je tradičný japonský výrobok k dochucovaniu pokrmov. Neobsahuje žiadne konzervačné látky, farbivá či iné chemické prísady.
Shoyu sójová omáčka 200ml CL
Sójová omáčka Shoyu je tradičný japonský výrobok k dochucovaniu pokrmov. Neobsahuje žiadne konzervačné látky, farbivá či iné chemické prísady.
V preklade z japončiny shoyu znamená sójová omáčka. Táto sójová omáčka sa vyrába zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla (Aspergillus oryzae). Vyrába sa zo zmesi rozdrvených sójových bôbov, praženej pšenice a vody a prechádza dlhým procesom prírodného kvasenia. Tento proces si zachováva svoj prirodzený priebeh (podľa ročných období). Shoyu zreje dlhé mesiace vďaka pôsobeniu fermentačných kultúr. Prostredníctvom týchto prirodzených procesov si shoyu zachováva dôležité látky, ktoré majú pozitívny vplyv na ľudský organizmus. Sójová omáčka priaznivo pôsobí na náš zažívací systém, pôsobí antibakteriálne - bráni prirodzeným spôsobom premnoženiu baktérií v jedle.
Zloženie: Voda, sójové bôby (19%), pšenica, morská soľ (12,2%), fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).
Návod na prípravu: Vďaka všestrannosti tejto sójové omáčky záleží len na vás, do ktorých pokrmov omáčku pridáte. Podľa chuti používajte do polievok, omáčok, zálievok, pomazánok, na cestoviny alebo k dochuteniu zeleniny.
Skladujte pri teplote do 25°C.