Cukor vanilkový 8g BIO AMYLON

421024

Nový produkt

BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.

Viac detailov

0,50 €

18 položky

- +

 
Detaily

Popis

Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a často je obľúbená hlavne u detí. BIO vanilkový cukor je kvalitnou alternatívou k bežne dostupnému. Neobsahuje syntetickú arómu, ale drvené vanilkové struky. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej stláčaním a následným varením získanej šťavy.

Tento vanilkový cukor je jedným z BIO produktov od spoločnosti AMYLON. Ocenia to najmä spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.

BIO potraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktoré zaisťujú ich kvalitu a umožňujú im niesť toto označenie.

Tipy a recepty na použitie BIO vanilkového cukru:

  • pečenie - vanilkovým cukrom zvýraznite svoje klasické múčniky
  • krémy - aj studené dezerty môžete zvýrazniť vanilkovou vôňou
  • kaša - potom, čo si svoje obľúbené raňajky posypete ovocím, orechmi alebo semienkami, zasypte ju navrch ešte vanilkovým cukrom
  • zmrzlina - obľúbenú vanilkovú zmrzlinu máte s naším vanilkovým cukrom hotovú raz dva
  • nápoje - vanilkový cukor prinesie novú chuť do horúceho čaju aj do chladivého kokteilu

Zloženie

Cukr třtinový*, bourbon vanilka mletá (min. 1,5 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladovanie

Skladujte v suchu.

  • Legislatívne zaradenie Přírodní sladidlo - cukr s přísadami.
  • Poľnohospodárska produkcia EÚ / Mimo EÚ

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 692 kJ / 398 kcal
Tuky: 0,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 98,9 g
z toho cukry: 98,0 g
Bielkoviny: 0,1 g
Soľ: 0,01 g

Zebra BIOEU BIOCZ-BIO-001

 

Napíšte Váš názor

Cukor vanilkový 8g BIO AMYLON

BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.

Napíšte Váš názor

 
Komentáre(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (14):

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

QR kód

Menu