421024
Nový produkt
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a často je obľúbená hlavne u detí. BIO vanilkový cukor je kvalitnou alternatívou k bežne dostupnému. Neobsahuje syntetickú arómu, ale drvené vanilkové struky. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej stláčaním a následným varením získanej šťavy.
Tento vanilkový cukor je jedným z BIO produktov od spoločnosti AMYLON. Ocenia to najmä spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
BIO potraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktoré zaisťujú ich kvalitu a umožňujú im niesť toto označenie.
Tipy a recepty na použitie BIO vanilkového cukru:
Cukr třtinový*, bourbon vanilka mletá (min. 1,5 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladujte v suchu.
Energetická hodnota 1 692 kJ / 398 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,2 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,0 g |
Sacharidy: | 98,9 g |
z toho cukry: | 98,0 g |
Bielkoviny: | 0,1 g |
Soľ: | 0,01 g |
CZ-BIO-001