Popis
Pokiaľ chcete mať cestoviny dokonalé, odporúčame ich variť zvlášť v čistej vode tesne pred podávaním. Po dovarení rezancov ihneď dôkladne prepláchnite studenou vodou, udržia si tak pevný tvar a nebudú sa lepiť. Pridávajte ich k polievke priamo do taniera.
Ryža pochádza z tropickej oblasti Ázie a Afriky. Domestikovaná bola približne pred 10 000 rokmi a dnes je jednou z najdôležitejších obilnín sveta. Ako hlavný príjem potravy ju má asi 1 obyvateľstva zemegule. Z ryže sa vyrába múka, nápoje, dezerty, ale tiež pivo alebo víno. Budhistický mnísi z ryže vytvárajú známe mandaly a ryžový papier je hojne využívaný v umení.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktoré zaisťujú ich kvalitu a umožňujú im niesť toto označenie. Ich bio kvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Zloženie
Ryžová múka*. Môže obsahovať lepok a vajcia. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.Skladovanie
V suchu. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 520 kJ / 363 kcal | |
---|---|
Tuky: | 3,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 1,0 g |
Sacharidy: | 76,0 g |
z toho cukry: | 1,0 g |
Bielkoviny: | 7,0 g |
Soľ: | 0,02 g |
CZ-BIO-001