Popis
Využitie:
- S omáčkou - zeleninová alebo smotanová, uvarené cestoviny stačí zaliať omáčkou a jedlo máte rýchlo na stole.
- Na sladko - z rozvareného ovocia urobíte skvelú omáčku alebo cestoviny len zalejete sirupom, zasypete kakaom či kokosom.
- Zapečené - uvarené, so zeleninou a zaliate smotanou ich môžete zapiecť v rúre.
- Šalát - vychladnuté cestoviny zmiešajte napríklad s fazuľou, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálievkou z kyslej smotany.
Zloženie
Ryžová múka, cícerová múka (10 %). Môže obsahovať stopy lepku a vajec.Skladovanie
Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 70 %.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 550 kJ / 370 kcal | |
---|---|
Tuky: | 0,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,2 g |
Sacharidy: | 81,4 g |
z toho cukry: | 0,7 g |
Vláknina: | 3,0 g |
Bielkoviny: | 7,1 g |
Soľ: | 0,0 g |