Do vareného vína, kompótov, mäsitých pokrmov v ázijskej kuchyni. Škorica ceylonský má oveľa jemnejšiu chuť ako bežne používaná škorica čínska. Najlepšia škorica, tzv. pravá škorica.
Tak to je niečo pre mlsné jazýčky! Škorica prebudí spomienky na detstvo... V modernej kuchyni má využitie pri príprave dezertov, múčnikov, ale i odvážnych mäsových špecialít.
Mletá škorica v biokvalite, používa sa k ochuteniu. Má veľmi príjemnú vôňu a jemno sladkastú chuť. Hodí sa predovšetkým do sladkých pokrmov. Druh Ceylon má jemnejšiu a sladšiu arómu oproti druhu Cassia.
Jemný kukuričný škrob v biokvalite. Je ideálny na zahustenie omáčok a zjemnenie pokrmov. Hodí sa na prípravu koláčov, tort, náplní, dezertov a ovocných omáčok. Český výrobok.
Sójová omáčka Shoyu v biokvalite. Tradičný japonský výrobok k dochucovaniu pokrmov. Neobsahuje žiadne konzervačné látky, farbivá či iné chemické prísady.
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. V malom množstve prehĺbi a zvýrazní chuť akéhokoľvek pokrmu.
Tamari je sójová omáčka, ktorá vzniká ako vedľajší výrobok pri výrobe miso pasty. Oproti shoyu je tmavšia, hustejšia a chuťovo výraznejšia. Naplno zažiari pri príprave studených zálievok, omáčok a pikantných dipov.
Tradičný japonský výrobok v biokvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Tradičný japonský výrobok v biokvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Tradičný japonský výrobok, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
emná mletá soľ. Himalájska biela soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani aditíva. Tradičný pomocník v kuchyni pri dochucovaní. Využiť ju ale môžete aj pri kúpeli alebo ako dekoráciu.
Čierna soľ, alebo ak aj Kala Namak je vulkanická prírodná soľ s výraznou chuťou po vajíčkach. Obsah NaCl je cca 91%. Táto soľ obsahuje dôležité minerály, ktoré ľudské telo potrebuje.