Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje a obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Obsahuje rad minerálov, vitamínov a celkovo povzbudzuje organizmus.
Arame, ktorá má veľmi jemnú chuť i arómu, rastie na pobreží japonského ostrova Izu. Arame sa zbiera ručne, potom sa 7 hodín varí a následne suší na slnku. Pre lepšiu použitie v kuchyni sa krája na tenké rezance.
Iziki bola v Japonsku vždy používaná pre podporenie krásy, lesku a plnosti vlasov. Iziki obsahuje 14-krát viac vápnika ako kravské mlieko. Je skvelým zdrojom železa, vitamínu A, niacínu a bielkovín.
Nori je najrozšírenejšia morská riasa predovšetkým vďaka svojej výbornej chuti. Riasy môžete jesť samotné alebo s nimi obohatiť polievku či šalát. Sú prirodzene bezlepkové a vhodné pre vegetariánov.
Vhodné k príprave temaki Sushi - ručne tvarované kornútky z plátkov riasy Nori, plnené ryžou a rôznymi ingredienciami alebo Maki Sushi - rolky balené v tenkom plátku sušené riasy Nori.
Spoznajte rozmanitosť nášho korenie bez soli a glutamanu sodného.6 druhov korenia : Bylinky do polievky, Grilovacie byliny, Maďarskej korenie, Na špagety, Peperoncino, Provensálske korenie
Jablčný ocot v biokvalite je vhodný nie len do kuchyne pre spestrenie šalátov ale aj k príprave ostatných jedál. Tento jablčný ocot má stupeň kyslosti 5%.
Ovsená alternatíva smotany nahradzuje smotanu živočíšnu. Je úplne vegánska, neobsahuje laktózu. Pri varení ju možno použiť ako bežne dostupnú smotanu. Môžete ju pridať do omáčok, polievok, cestovín či zeleniny, do múčnikov alebo čaju.
Tradičné tmavo červené korenie v biokvalite. Paprika má výraznú vôňu s tónmi ovocia. Hodí sa do širokého spektra pokrmov a v jej použití môžete byť veľmi kreatívny. Ručne balené