Obaľovacia zmes na prípravu cestíčka, v ktorom obalíte rezne, zeleninu či huby bez použitia vajec. Jemne pikantná. Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá.
Obaľovacia zmes na prípravu cestíčka, v ktorom obalíte rezne, zeleninu či huby bez použitia vajec. Jemne pikantná. Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá.
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá. Zahustíte s ňou polievky, omáčky, šťavy a ďalšie pokrmy. Môže slúžiť aj ako spojivo v cestách namiesto vajec.
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá. Zahustíte s ňou polievky, omáčky, šťavy a ďalšie pokrmy. Môže slúžiť aj ako spojivo v cestách namiesto vajec.
Kukurica je po pšenici a ryži najpestovanejšia obilnina na svete. Kukurica neobsahuje glutén, proteín, ktorý sa nachádza v iných obilninách a ktorý spôsobuje u mnohých ľudí neznášanlivosť.
Pohánka je ľahko stráviteľná a nutrične hodnotná surovina vyrábaná zo semena jednoročnej rastliny. Najviac sa cení pre vysoký obsah bioflavonoidov, rutínu I citrínu uvádzaného ako vitamin P. Ďalej obsahuje vitamin B1 a B2, cholín, vysokokvlaitné tuky, bielkoviny.
Špaldová krupica sa výborne hodí na prípravu tradičnej krupicovej kaše. Jej jemne oriešková chuť poteší nejeden maškrtný jazýček. Prajeme Vám veľa zdravia zo špaldy!
Kukurica je po pšenici a ryži najpestovanejšou obilninou na svete. Je to prastará plodina pôvodom z Mexika. Jej využitie je všestranné. Z kukuričnej múky vykúzlite v kuchyni netradičné exotické jedlá.
Pohánka - jednoročná rastlina z čeľade rdesnovitých (Fagopyrum esculentum) patrila dlho k málo známym obilninám. V poslednej dobe však záujem o ňu prudko vzrastá, a to nielen medzi vegetariánmi a makrobiotiky. Najviac je rozšírená v Rusku, Indii, Číne, Japonsku, Poľsku, Francúzsku alebo Kanade, kde sú veľmi obľúbené pohánkovej lievance s javorovým sirupom.