Hroznový cukor je najrozšírenejší monosacharid, ktorý sa voľne vyskytuje v mnohých plodoch, najmä v hrozne. Jednoduchý (hroznový) cukor sa okamžite vstrebáva do krvi bez zaťaženia zažívacieho ústrojenstva. Je to jediná forma cukru, ktorá prúdi v krvi. Jeho veľkým pozitívom je, že sa z neho nepriberá, avšak aj napriek tomu ho neodporúčame konzumovať v...
Ovocný cukor fruktóza sa nachádza v mnohých potravinách, najmä v mede (38%), v ovocí ako napr. v jahodách, v černiciach, čučoriedkach a aj v niektorej zelenine napr. sladkých zemiakoch, cibuliach a dalších.
Má charakteristickú chuť a vôňu a nadôvažok obsahuje podstatne viac pôvodných esenciálnych látok ako rafinovaný biely cukor. Predovšetkým však obsahuje vysoké množstvo minerálnych látok ako sú napr. horčík, vápnik, sodí a draslík.
Trstinový cukor má nezameniteľnú prírodnú vôňu po ovocí, jablku a medu. Môžete ho v kuchyni používať ako bežný cukor. Cukor je v biokvalite, z produkcie kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Trstinový cukor má nezameniteľnú prírodnú vôňu po ovocí, jablku a medu. Môžete ho v kuchyni používať ako bežný cukor. Cukor je v biokvalite, navyše obsahuje melasu.
Neera - prírodná detoxikačná a revitalizačná kúra, ktorá stimuluje prečisťujúci proces nášho tela a zároveň uspokojuje náš pocit hladu nahradením pevnej stravy čistým, prírodným a výživným nápojom. Túto diétu vyvinul pred viac ako 50 rokmi skúsený havajský naturopat Stanley Burroughs.
Neera - prírodná detoxikačná a revitalizačná kúra, ktorá stimuluje prečisťujúci proces nášho tela a zároveň uspokojuje náš pocit hladu nahradením pevnej stravy čistým, prírodným a výživným nápojom. Túto diétu vyvinul pred viac ako 50 rokmi skúsený havajský naturopat Stanley Burroughs.
Agávový sirup je veľmi sladký, najsladší zo všetkých sirupov, dokonca sladší ako med a cukor. Hodí sa pre studenú aj teplú kuchyňu. Výborný je do kaší, kokteilov, nákypov, pri pečení, na výrobu džemov. Pár lyžičiek zrieďte vodou a vykúzlite s ním parádnu domácu limonádu.