Datľový sirup je skrátka vynikajúci, veľmi obľúbený, deti ho milujú. Je veľmi výrazný a na ochutenie stačí malé množstvo. Datľový sirup je báječný len tak alebo s miskou krupicovej kaše.
Jemný kukuričný škrob v biokvalite. Je ideálny na zahustenie omáčok a zjemnenie pokrmov. Hodí sa na prípravu koláčov, tort, náplní, dezertov a ovocných omáčok. Český výrobok.
Vďaka pektínu a látke, ktorá urýchľuje pohyby čriev, majú slivky preháňavý účinok. Na rozdiel od nerozpustnej vlákniny v otrubách, rozpustná vláknina sliviek upokojuje a chráni črevnej steny.
Tradičný japonský výrobok v biokvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Tradičný japonský výrobok v biokvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Ryžové vločky majú neutrálnu chuť, príjemnú ryžovú vôňu a výraznú tvrdosť. Pre lepšiu chuť je nutné ich povariť. Dobre držia tvar aj po uvarení. Vychutnajte si ich v biokvalite. Sú prirodzene bezlepkové a vyrobené z celozrnnej ryže.
Zmes na prípravu bezlepkového chleba s pohánkovou vlákninou. Chutné rozšírenie jedálnička celiatikov. Okrem lepku neobsahuje zmes ani mlieko, vajcia, arómy, umelé farbivá či konzervanty. Príprava je ľahká, ku zmesi stačí pridať vodu, olej a droždie.