Tradičný japonský výrobok v biokvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Tradičný japonský výrobok v biokvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Tradičný japonský výrobok, ktorý sa podobne ako shoyu používa k dochucovaniu pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Umeboshi patrí k tradičným japonským produktom. Vyrába sa z japonských ume sliviek nakladaných v morskej soli s listami Shiso. Sú veľmi slané a vhodné ako príležitostná pochúťka.