Zľava je z dôvodu krátkej trvanlivosti (do 31.12.2021). Sušenie je tradičný spôsob konzervovania datlí. Datle sú chutné samotné, ale využitie majú aj pri pečení alebo príprave dezertov. Ide o druh ovocia s výraznou sladkou chuťou.
Sušenie je tradičný spôsob konzervovania datlí. Datle sú chutné samotné, využitie ale majú aj pri pečení alebo príprave dezertov. Jedná sa o druh ovocia s výrazne sladkou chuťou. Vychutnajte si ich v biokvalite.
Sušené plody viniča hroznorodého v biokvalite. Chutné sú samotné, možno ich ale použiť aj pri pečení a varení. Majú výraznú sladkú chuť, ktorá je silnejšia ako u ostatných druhov hrozienok.
Sušené plody kustovnice cudzej majú oranžovočervenú farbu a zvraštený povrch. Sú obľúbeným doplnkom stravy. Jesť ich môžete samostatne, pridané do kaše alebo z nich urobíte sladkosti.
Sušené sladké marhule v biokvalite. Vhodné ako maškrta, aj ako náhrada čerstvého ovocia. Pre lepšiu chuť a štruktúru ich môžete vopred namočiť. Pripravíte z nich sladkosti, aj výbornú omáčku ku slanému jedlu.
Sušené paradajky poslúžia v kuchyni ako všestranný pomocník. Vylepšíte s nimi svoje obľúbené jedlá - kuskus, zemiakovú kašu, hummus, guacamole ... Alebo sú výborné len tak, keď máte chuť na sladké. Zaliate horúcou vodou ľahko zmäknú.